Keil Logo

Forum search function is broken

Next Thread | Thread List | Previous Thread Start a Thread | Settings

Details Message
Author
Tamir Michael
Posted
8-Feb-2019 07:27 GMT
Toolset
None
New! Forum search function is broken

Why doesn't anyone take care go this?

Author
Andrew Neil
Posted
8-Feb-2019 18:18 GMT
Toolset
None
New! RE: Forum search function is broken

Specifically, it gives:

500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.


"Why doesn't anyone take care go this?"

Probably because nobody's noticed.

You know that people seldom bother to search ... ?

:-(

Author
Kevin From Support
Posted
8-Feb-2019 18:49 GMT
Toolset
None
New! RE: Forum search function is broken

Hello Tamir,

I noticed that and submitted a ticket. We switched to an improved search tool, and updated the page templates for our website, but the forum and a couple other pages did not get updated properly.

As a workaround, you can search on the main page keil.com

I know that is not ideal, but we hope to get this fixed soon.

Best regards,

Kevin

Author
Andrew Neil
Posted
9-Feb-2019 10:55 GMT
Toolset
None
New! RE: As a workaround, you can search on the main page keil.com

Yes, that does seem to be working.


"We switched to an improved (sic?) search tool"

In what way(s) is it "improved" ?

It doesn't seem to have any of the options from the previous tool to sort or filter the results?

:-(

Next Thread | Thread List | Previous Thread Start a Thread | Settings

  Arm logo
Important information

This site uses cookies to store information on your computer. By continuing to use our site, you consent to our cookies.

Change Settings

Privacy Policy Update

Arm’s Privacy Policy has been updated. By continuing to use our site, you consent to Arm’s Privacy Policy. Please review our Privacy Policy to learn more about our collection, use and transfers
of your data.