Keil Logo

µVision4 - Simulator problem with interruptions ...

Next Thread | Thread List | Previous Thread Start a Thread | Settings

Details Message
Read-Only
Author
LE FEVRE Nicolas
Posted
8-Apr-2011 14:41 GMT
Toolset
ARM
New! µVision4 - Simulator problem with interruptions ...

Hi,

I try to simulate my application with µVision4 (V4.10) simulator tool.

I create a stimuli on a pin (PIO1_5) using fonction editor tool. I see correctly my signal on logic analyser when i run the application.

My problem : I place a breakpoint at begin of PIOINT1_IRQHandler interrupt handler but the simulator never break. The interrupt is activated by application code.

If i use this same code with debugger on target, th debugger stop correctly at the breakpoint.

Could you have an idea of reasons why interruts don't work with simulator tool ?

Thanks a lot.
Nicolas.

Read-Only
Author
LE FEVRE Nicolas
Posted
11-Apr-2011 13:02 GMT
Toolset
ARM
New! RE: µVision4 - Simulator problem with interruptions ...

For information, I developp on LPC1114 target.

Read-Only
Author
LE FEVRE Nicolas
Posted
12-Apr-2011 09:48 GMT
Toolset
ARM
New! RE: µVision4 - Simulator problem with interruptions ...

A find a new information about my problem.

I think there is a bug in Simulator Tool of µVison with LPC1114 target.

When i use Peripherals->Core Peripherals->Nested Vectored Interrupt Controller menu item, i see that PIO3...PIO0 interrupts are map to Interrupt 69...72 number.
Those interrupt number don't correspond to the true interrupt number of LPC1114 target.

So, when an interrupt event appear, the simulator can't route interruption correctly to th good service ... I never go in my interruption routine.

I don't know if i can adapt/modified some definition files that describes interrupt number associated to interrupt simulator source ?

Have you some informations for me ?

Thank's.

Read-Only
Author
PerT Westermark
Posted
12-Apr-2011 10:16 GMT
Toolset
ARM
New! RE: µVision4 - Simulator problem with interruptions ...

Any questions relating to potential bugs should be sent directly to Keil support, since they may not monitor all information on this forum.

Read-Only
Author
LE FEVRE Nicolas
Posted
12-Apr-2011 10:58 GMT
Toolset
ARM
New! RE: µVision4 - Simulator problem with interruptions ...

Thank's,

I've send my request to Keil support ;-)

Best regards.

Next Thread | Thread List | Previous Thread Start a Thread | Settings

  Arm logo
Important information

This site uses cookies to store information on your computer. By continuing to use our site, you consent to our cookies.

Change Settings

Privacy Policy Update

Arm’s Privacy Policy has been updated. By continuing to use our site, you consent to Arm’s Privacy Policy. Please review our Privacy Policy to learn more about our collection, use and transfers
of your data.