Keil Logo

Cannot get second Ulink2 progammer to work on same computer

Next Thread | Thread List | Previous Thread Start a Thread | Settings

Details Message
Read-Only
Author
Tim Zavora
Posted
25-Nov-2010 17:14 GMT
Toolset
ARM
New! Cannot get second Ulink2 progammer to work on same computer

I have 3 Ulink2 Progammers (P/N ULA-0007A) that we use to upload and debug firmware for a device with ARM Cortex microcontroller LM3S1968-IBZ50-A2. Only one of three programmers any computer works fine, but when we attach one of the other two programmers, we get "No JTAG device" found when trying any communication to the device. We have multiple offices so we're trying to use one programmer per computer instead of taking the same programmer to every computer. Under Projects --> Options for Target -->Debug --> Settings the serial number for each programmer is recognized when it is plugged in. Is there some setting I'm missing?

Thanks in advance,

Tim

Read-Only
Author
Tim Zavora
Posted
29-Nov-2010 20:25 GMT
Toolset
ARM
New! RE: Cannot get second Ulink2 progammer to work on same computer

It turns out that the plastic plug on the 3-pin connector in the center of the board was set near the "ARM" marker instead of near the "3,3V" marker we used on our original Ulink2 device. Communication is now working. This issue is closed.

Next Thread | Thread List | Previous Thread Start a Thread | Settings

  Arm logo
Important information

This site uses cookies to store information on your computer. By continuing to use our site, you consent to our cookies.

Change Settings

Privacy Policy Update

Arm’s Privacy Policy has been updated. By continuing to use our site, you consent to Arm’s Privacy Policy. Please review our Privacy Policy to learn more about our collection, use and transfers
of your data.